0
Brenda de Groot
Health & Food Vegan

Review: Lunchen bij NomNom in Den Bosch

Nomnomnomnomnomnomnom!

De naam alleen al doet je glimlachen. Als dan ook nog eens (razendsnel!) je eten voor je neus wordt gezet, is die grijns de komende paar uur gegarandeerd niet meer van je gezicht te vegen.


NomNom
Raam van NomNom in Den Boschis een supergezellige en gastvrije lunch- en dinerroom in Den Bosch, en dat weten blijkbaar meer mensen. Het zat er namelijk bomvol toen we aan kwamen lopen, en het heerlijkste eten langs zagen vliegen. Het restaurant zit op de hoek van de Postelstraat (nummer 79), en heeft een sfeervol driehoekig terras met vrolijk gekleurde tafels en stoelen. De houten tafel rond de boom is mijn favoriet, maar helaas was die al bezet..!

Het terras van NomNom in Den Bosch

Ondanks de drukte werden we vriendelijk te woord gestaan en konden we even binnen wachten tot er een tafeltje vrijkwam. Ik bestelde thee, en hoera: ik kreeg een grote beker vol! Van die kleine halfvolle kopjes word ik altijd een beetje somber, dus hier was ik erg over te spreken. In de winter kun je er trouwens beter helemaal vroeg bij zijn als je bij NomNom wilt lunchen of dineren: binnen is het tentje reuzegezellig, maar piepklein! 

Bar binnen bij NomNom in Den Bosch

Binnen bij NomNom in Den Bosch

Binnen buiten zitten bij NomNom in Den Bosch - Review

Terwijl we wachtten op een tafeltje wierpen we alvast een sneak peak op de menukaart

Op de kaart vind je veel gerechten vanover de grens, zoals fajita, pasta en paëlla. Toegegeven, de veganistische opties bij NomNom zijn er niet in overdaad, maar je kunt veel gerechten laten aanpassen. En dat pakte bij mij bijzonder goed uit.

Vegan hummus salad at NomNom Den Bosch, The Netherlands - Review: lunch at NomNom Den BoschZo had ik gevraagd of de salade met haloumi geveganized kon worden, en ik kreeg de lekkerste lunch in tijden: de haloumi was vervangen door superromige pompoenhummus.
YUM.
Ik had zo een heel schaaltje kunnen leeglepelen.

De salade zag er ook nog eens fantastisch uit. Oh, nog een pluspunt: bij NomNom ga je niet met honger van tafel. Je krijgt namelijk een zeer royale portie.

Met deze positieve review moet ik ook even meegeven dat ik niet word gesponsord door NomNom, mocht je dat vermoeden krijgen. Ik vind het gewoon oprecht een gouden tent. Dus komt allen naar de hoofdstad van Noord-Brabant en eet u vol bij NomNomnomnomnom. Nom. Nom.

Nom.

Doei!

Koks in de keuken bij NomNom, Den Bosch

Zomer bij NomNom in Den Bosch

Fietsen in de straat van Den Bosch - Review: Lunchen bij NomNom in Den Bosch

This post is also available in EN

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply