Brenda de Groot

1. Copyright

Alle illustraties, foto’s en teksten op de website brendadegroot.com heb ik zelf gemaakt, mits anders aangegeven. Teksten, foto’s en illustraties op deze website mogen daarom niet worden gebruikt zonder mijn geschreven toestemming. Na toestemming moet er altijd een zichtbare link naar mijn website worden geplaatst. Recepten mag je delen of gebruiken op je eigen website, maar zet dan alsjeblieft wel even een link naar mijn blog erbij.

2. Gezondheid

Hoewel ik achter mijn adviezen en informatie sta, dienen deze enkel als algemene handvatten. De informatie op deze website en in andere uitingen kan niet worden beschouwd als een medische diagnose of ander professioneel advies, of een vervanging daarvan. Ik raad je dan ook aan om altijd je arts, therapeut en/of diëtist te raadplegen over je persoonlijke gezondheidssituatie.

3. Aansprakelijkheid

Ik doe mijn best om zo zorgvuldig, duidelijk en correct mogelijk te zijn in de informatie die ik geef. Echter stel ik mij niet aansprakelijk voor enige schade die ontstaat door onjuistheid of onvolledigheid van deze informatie. Mocht je onjuistheden tegenkomen, dan stel ik het erg op prijs als je het mij laat weten.

4. Privacy

Ik verkoop geen persoonlijke gegevens en contactinformatie aan derden. Ik ben echter niet aansprakelijk voor het privacybeleid van anderen die reageren op deze blog.

5. Organisaties

Ik ben niet verantwoordelijk voor de acties van organisaties, merken, bedrijven of individuen (hierna genoemd als ‘organisaties’) die ik noem of aanbeveel. Mocht je problemen hebben met een organisatie, dan zul je hen moeten benaderen – niet mij. Mijn blog bevat mijn mening, die niet per se de mening van een organisatie die daar verband mee houdt. Ik doe geen officiële uitspraak in naam van welke organisatie dan ook.

6. Berichten

Ik doe mijn uiterste best om alle brieven, e-mails, reacties en andere berichten die jullie me sturen te lezen. Maar ik ontvang er veel, en ik kan een bericht over het hoofd hebben gezien of niet in staat zijn om te reageren. Mijn oprechte excuses als dat gebeurt.

7. Reacties

Je reacties (comments) worden weergegeven in de reactiesectie onderaan een blogbericht. Ik behoud het recht om reacties te verwijderen zonder daarover uit te wijden, of dit nu beledigende, racistische, discriminerende, anonieme of anderszins onrelevante informatie bevat. Blijf dus vooral beleefd en lief voor elkaar :). Ik behoud ook het recht om lange reacties in te korten. Reacties op deze blog zijn niet van mij en ik ben op geen enkele manier verantwoordelijk voor de consequenties van deze reacties. Door op deze blog een reactie achter te laten stem je ermee in dat jij de eigenaar bent van je reactie, en dat ik op geen enkele manier verantwoordelijk ben voor de consequenties ervan. Ik behoud het recht om reacties te te gebruiken en te reproduceren in ieder format, inclusief – maar niet gelimiteerd tot – blogberichten, boeken en columns.

Bedankt voor je begrip.

Brenda de Groot

This post is also available in EN